In 1992 verwezenlijkten we onze grote droom door als een der eersten in Vlaanderen een zelfstandige vestiging op te richten met serviceflats. Onze visie was zeer gericht, in die mate dat we met onze inrichting ten allen prijze de sfeer van een “ouderlingentehuis” wilden vermijden … .

Er werd gefocust op een residentiële uitbouw met een grote tuin van één hectare, zoals de naamgeving “EDEN PARK” doet vermoeden.

Het is de bedoeling senioren de kans te bieden ouder te worden in alle rust en stijl, met een variatie van goed onderbouwde diensten die een maximaal comfort bieden – vooral ook met een geborgenheid en respect voor iedereen… De gebouwen werden steeds goed onderhouden, gerenoveerd en uitgebreid en onze ondersteunende diensten werden steeds meer gelijnd en versterkt.

Wij leggen de nadruk op het aanbieden van eersterangs service, zowel qua maatltijden, onderhoud, animatie en diensten, maar vooral ook op een degelijke zorg en verpleging op maat van elke bewoner…

Met fierheid durven we zeggen dat “EDEN PARK” op basis van haar infrastructuur en ligging en haar gekende kwaliteitsvolle uitbating de top uitmaakt in de regio Aalst, en dit al meer dan 20 jaar.